Osvežen najjeftiniji automobil na svetu "tata nano"

Bez autora
Nov 22 2011

Kompanija "Tata" predstavila je redizajnirani model "nano" za 2012. godinu. Najjeftiniji automobil na svetu se dizajnerski ne razlikuje od aktuelne verzije, a jedini novitet je ugradnja levog spoljnog retrovizora (za indijsko tržište). "Nano" (cena osnovne verzije je oko 2.700 dolara) je dobio modifikovano ogibljenje, kao i da je poboljšano upravljanje. U unutašnjosti su korišćeni kvalitetniji materijali, a dvocilindrični motor je pojačan na 624 kubika i 38 KS (51 Nm maksimalnog obrtnog momenta).

Osvežen najjeftiniji automobil na svetu "tata nano"Kompanija "Tata" predstavila je redizajnirani model "nano" za 2012. godinu.

Najjeftiniji automobil na svetu se dizajnerski ne razlikuje od aktuelne verzije, a jedini novitet je ugradnja levog spoljnog retrovizora (za indijsko tržište).

Predstavnici "Tate" kažu da je "nano" (cena osnovne verzije je oko 2.700 dolara) dobio modifikovano ogibljenje, kao i da je poboljšano upravljanje. U unutašnjosti su korišćeni kvalitetniji materijali, a dvocilindrični motor je pojačan na 624 kubika i 38 KS (51 Nm maksimalnog obrtnog momenta).

Kupcima se nudi i deset boja, a prema fabričkim podacima prosečna potrošnja je 4 litra na 100 pređenih kilometara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik